LASKIAISPULLAT

5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 tl psylliumkuorijauhetta
1 muna
2 dl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl kaardemummaa
12-13 dl gluteenitonta jauhoseosta
150 g voita

Voiteluun: munaa
Pinnalle: mantelilastuja
Täyte: kermavaahtoa, hilloa, mantelimassaa

Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon taikinakulhossa. Lisää psylliumkuorijauhe. Sekoita ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää muna, sokeri, mausteet jauhoista 6 dl ja sulatettu voi. Vaivaa taikinaa voimakkaasti, mieluiten koneessa tai sähkövatkaimella muutama minuutti. Lisää loput jauhot käsin. Vaivaa vielä taikinaa hyvin jauhotetulla pöydällä. Leivo taikinasta pitkiä tankoja ja jaa tasakokoisiksi paloiksi. Pyörittele pulliksi ja kohota leivinpaperin päällä pellillä. Voitele kohonneet pullat munalla ja koristele mantelilastuilla. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Puolita jäähtyneet pullat leveyssuunnassa ja täytä kermavaahdolla sekä hillolla tai mantelimassalla.

Näitä koitan sit tehä :)) Tällä gluteenittomalla ohjeella :))

No nii Mä tein Sunnuntaina Laskiaiapullia tällä ohjeella ja musta hyviä tuli tässä uunista tulleista kuva:

1269428.jpg

Ja täytetystä kuva :

1269434.jpg