Äiti leipo kinkkupiirakan Ja se vasta hyvää oli :)
Tässä Piirakka:
(Jotkut kävi vissiin syömässä enen kuvausta ;))
1743424.jpg
Ohje


100 g margariinia
2 dl perunahiutaleita (laktoosittomia ja gluteenittomia, esim. Mielihyvä)
4 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta

2 dl kylmää vettä

Täyte:
2 dl kinkkusuikaleita
1 dl purjorenkaita
150 g juustoa

halutessasi mustia oliiveja (Linda-oliiveja, tai muita joissa ei ole käytetty väriaineita = parempia)

Munamaito:
2 dl maitoa (laktoositonta)
2 munaa
suolaa, mustapippuria, valkopippuria

Nypi margariini, perunahiutaleet ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Vuoraa matalareunainen paistosvuoka taikinalla. Esipaista pohjaa 10 - 15 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä. Lado juusto- ja kinkkusuikaleet sekä purjorenkaat ja muut mahdolliset aineet vuokaan. Vatkaa munat, maito ja mausteet sekaisin. Kaada seos päälle. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.