Tein sunnuntaina pikkupizzoja tässä yksi niistä:

:D

1574078.jpg

Ohje :

Pienet pizzat

100 g laktoositonta margariinia (esim. laktoositon Flora tai Sunnuntai)
2 dl perunahiutaleita (laktoosittomia ja gluteenittomia, esim. Mielihyvä)
4 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
(1 tl ksantaania)
2 dl kylmää vettä

Täyte:
250 g jauhelihaa
1 dl purjorenkaita
1 rkl tomaattisosetta
suolaa
oreganoa
2 tomaattia
150 g emmentaljuustoa

Nypi margariini perunahiutaleiden ja jauhojen joukkoon. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Pidä taikinaa hetki viileässä. Leivo taikinasta ja jaa se kymmeneen osaan. Pyörittele palat palloiksi ja taputtele ne edelleen levyiksi. Paista pizzapohjia 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Valmista täyte: ruskista jauheliha pannulla. Lisää purjorenkaat, tomaattisose, suola ja oregano. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Levitä täyte pizzapohjille. Lado täytteen päälle tomaattiviipaleet ja juustoraaste. Kuorruta pizzat uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.