Leivoin Lauantaina Tiikeri kakun hyvin onnistu . Äiti sano että on ihan pumpulin tuntusta :D

1443763.jpg

Ohje:

Tiikerikakku

250 g margariinia (laktoositon Flora tai Sunnuntai)
2 dl sokeria
4 munaa
2 dl korppujauhoja
2 dl gluttenittomia jauhoja esim sunnuntai
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Raitaosaan: 2 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa margariini ja sokeri kevyeksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri jauhoihin ja yhdistä taikinaan. Kaada kolmasosa taikinasta kulhoon ja sekoita siiihen 2 rkl kaakaojauhoa. Voitele yksi isokokoinen tai kaksi pientä kakkuvuokaa öljyllä ja jauhota perunajauhoilla. Valuta vuokaan puolet vaaleasta taikinasta ja sen päälle tumma taikina ja päällimmäiseksi jäljellä oleva vaalea taikina. Pyörittele sen jälkeen taikinaa haarukalla, jotta taikinasta tulisi kauniisti raidallinen. Paista 175 asteessa noin 1 tunti.